Hoe richt je een bar in?

Een restaurant heeft niet alleen maar een keuken waar alles bereid in moet worden maar ook een bar. Je kunt natuurlijk niet genieten van je eten zonder een lekker drankje erbij. Net als de keuken heeft de bar ook genoeg apparatuur nodig om draaiend te kunnen blijven. Hierbij het apparatuur dat zeker niet mag ontbreken in je bar. Zorg dat je het nodige apparatuur hebt staan zodat je de valkuilen ontloopt.

Altijd koel

Een van de belangrijkste dingen die niet mag ontbreken in je bar is de bardisplay koeling. Want je wilt je drankjes natuurlijk koel serveren. Voor een bar is het dan wel vanzelfsprekend om de bar koelkast aan te schaffen. Het is een laag en breed model met glazen schuif of klapdeuren. Je plaatst ze onder de bar zodat je er altijd makkelijk bij kunt. Ook is het fijn voor de klanten omdat ze door de glazen deur kunnen zien wat voor dranken er geserveerd worden.

In de mix

Natuurlijk wordt er niet alleen maar frisdrank gedronken. Zo kun je als bar ervoor kiezen om cocktails en mixdranken te serveren. Daarom is het handig om op alle sterke drank flessen een schenkdop te zetten, zodat je snel en makkelijk kunt schenken. Verder kunnen die flessen ook opgehangen worden zodat je het glas er alleen maar onder hoeft te zetten. Voor cocktails mogen alle spullen ook zeker niet ontbreken. Je kunt straks dan oneindig veel drankjes schenken.

Bier

Verder mag het bier ook zeker niet ontbreken. Je kunt als bar ervoor kiezen om het bier uit een fust te halen of toch een grote tank aan te sluiten op de tap. Bier is vaak het meest gedronken drankje tijdens een avondje uit zorg daarom voor genoeg tap. Niemand wacht graag op zijn drankje.

Op voorraad

Uiteindelijk is het nog belangrijk dat je alles op voorraad hebt. Dat geldt niet alleen voor de drank maar ook voor de glazen. Daarom is het ook handig dat je de glazen kunt afspoelen zodat ze weer klaar zijn gebruik. Daarnaast moeten de koelkasten helemaal volstaan. Benut dus alle ruimte. Je zorgt ervoor dat je bar succesvol wordt.